Categorie Drukwerk01 rond

Standaard kaarten

Wij beschikken over een ruim aanbod aan standaard kaarten van verschillende leveranciers, zoals Buromac, Kers op de taart kaartjes, Belarto, Kaartjes & Co, BB collections, ....  De boeken met voorbeeldkaarten kan je allemaal komen bekijken in de winkel. Het grootste aanbod zijn geboortekaarten, maar je kan bij ons ook terecht voor huwelijks- en communiekaarten.

Eens je een kaart gekozen hebt, bezorg je ons de tekst die je op de kaart zou willen. Wij maken dan een ontwerp met het gekozen lettertype en de tekstkleur van jullie keuze. Deze proefdruk wordt dan via mail naar jullie verstuurd. Eventuele wijzigingen kunnen volledig via mail afgehandeld worden. Indien jullie de aanpassingen liever in de winkel komen bespreken is dit uiteraard ook geen enkel probleem.

In geval van geboortekaartjes, worden de ontbrekende gegevens aangevuld wanneer jullie ons op de hoogte gebracht hebben van de geboorte, en worden de geboortekaarten samen met het doopsuiker geleverd in het ziekenhuis *

Organiseer je een babyborrel, wij drukken ook uitnodigingen hiervoor. We zullen ook steeds het ontwerp van het babyborrelkaartje laten aansluiten op het ontwerp van het geboortekaartje.

* De enveloppen kunnen jullie ook op voorhand bij ons komen ophalen zodat jullie deze al volledig kunnen klaar maken voor verzending.

Knop fotos2

Geboortekaartjes met foto

Een geboortekaartje met een prachtige foto van jullie kleine wonder. Een uniek kaartje en een blijvende herinnering van de eerste dagen van jullie kleine spruit.

Hiervoor werken wij samen met fotograaf Christa Nerinckx, zij is gespecialiseerd in newbornfotografie. Via deze link kan je enkele van haar realisaties bekijken.

 

 


Categorie Drukwerk04 rond


Categorie Drukwerk02 rond

Eigen ontwerpen

Heb je zelf een idee voor een mooie kaart, of gebruik je graag een welbepaalde foto of tekening in het ontwerp van de kaart, geen enkel probleem. Wij bekijken alles rustig samen met jullie om tot een mooi resultaat te komen. Op deze manier hebben we al heel veel mensen kunnen helpen.

Het ontwerp van het geboortekaartje kan volledig worden doorgetrokken naar jullie doopsuiker.  Eens een ontwerp gekozen is, geven jullie ons de tekst door die jullie graag op het kaartje zouden willen. Wij sturen je hiervan dan een proefdruk toe, zodanig dat jullie het eindresultaat al kunnen bekijken.

Organiseer je een babyborrel, wij drukken ook uitnodigingen hiervoor. We zullen ook steeds het ontwerp van het babyborrelkaartje laten aansluiten op het ontwerp van het geboortekaartje.

Zelfs de envelop wordt geleverd met een persoonlijke toets, gelinkt aan het geboortekaartje.

Knop fotos2

Foliekaarten

Wij hebben ook een ruim aanbod aan foliekaarten.

Hierbij kan je bepaalde details van jullie geboortekaartje in een bepaalde foliekleur zetten om nog net dat ietsje meer te hebben.

Wij bieden verschillende kleuren aan zoals brons, roze-goud, zacht roze of zilver.

Knop fotos2

 

 


Categorie Drukwerk03 rond

Contacteer ons

Logo Facebook

Logo Instagram