Veel gestelde vragen

Hieronder kan je een overzicht terugvinden van veel voorkomende vragen.

Heb je toch nog een andere vraag, aarzel dan niet om ons te contacteren op 053 62 71 16 of 0473 26 51 60, een mailtje te sturen naar symphony@telenet.be of via het formulier onderaan deze pagina.

 

 

 


Hoe lang op voorhand moet ik mijn doopsuiker bestellen?

Wij raden aan om toch een 10-tal weken op voorhand je doopsuiker te komen bestellen. Zo is er nog tijd genoeg om eventuele bestellingen te doen en om proefdrukken van het geboortekaartje door te sturen.

 


Moet ik een afspraak maken om doopsuiker te bestellen?

Ja, om jullie de kans te geven in alle rust jullie doop-, communie- of trouwsuiker te kiezen, werken wij hiervoor enkel op afspraak. Je kan een afspraak maken door ons te bellen op 053 62 71 16 of 0473 26 51 60, een mailtje te sturen naar symphony@telenet.be, of door een berichtje te sturen via het formulier onderaan deze pagina.

Indien het niet lukt om tot in de winkel te komen, kunnen we je wel nog verder helpen via digitale weg. Via Whatsapp of andere middelen kunnen we je eventueel onze collecties tonen. Natuurlijk vind je al veel realisaties op deze websiteFacebook pagina en Instagram, maar wij staan je graag te woord met tekst en uitleg. Eventuele bestellingen kunnen zo volledig via digitale weg geplaatst worden.

 

 


Ik heb reeds geboortekaartjes, kan ik dan nog doopsuiker bij jullie bestellen?

Dit is zeker geen probleem. Wij kunnen ervoor zorgen dat het doopsuiker volledig afgestemd wordt op het kaartje.

 


Kan ik het doopsuiker ook zelf maken?

Jazeker. Wij kunnen je alles meegeven om je doopsuiker zelf thuis te maken. We maken voor jou een berekening van de hoeveelheden die je van alles nodig hebt, zodat je niets tekort komt, maar zeker ook niet met een te grote overschot zit. De termijn waarop je het gerief kan komen afhalen hangt af van hetgeen gekozen werd.

 


Ik heb zelf een ontwerp gemaakt, kan ik dit gebruiken voor het doopsuiker?

Ja, wanneer je zelf een foto, tekening, motief, ... gemaakt hebt, kunnen wij dit gebruiken voor het ontwerp van je kaartje. Dit kan uiteraard voor geboortekaartjes, maar ook voor een kaartje voor eender welke gelegenheid. (trouw, verjaardag, ...)
We bekijken dan samen in welk formaat dit moet aangeleverd worden, zodat wij aan de slag kunnen. Indien er ook doop-, trouwsuiker of iets anders besteld wordt, kan dit ontwerp hierop ook uitgewerkt worden, zodat alles een mooi geheel vormt.
Heb je wel een idee, maar geen volledig uitgewerkt ontwerp, geen probleem, wij helpen je graag verder.

 


Ik heb reeds ergens doopsuiker besteld, kan ik dan bij jullie nog kaartjes bestellen?

Dit is zeker geen probleem. Je kan altijd bij ons terecht om een geboortekaartje uit te kiezen. Dit kan een standaard kaart zijn van een van onze leveranciers, of een eigen ontwerp.

 


Kan ik ook andere 'vullingen' gebruiken dan suikerbonen?

Er kunnen inderdaad ook andere dingen gebruikt worden dan de klassieke suikerboon. Er wordt regelmatig ook gebruik gemaakt van smarties, snoepjes en gepofte rijst.
Ook verschillende soorten jenevers, badparels en douchegels zijn mogelijk.

 


Ik maak mijn doopsuiker zelf, welke hoeveelheden moet ik voorzien?

Wij berekenen voor jou welke hoeveelheden je voor alles nodig hebt. Afhankelijk van hetgeen je gekozen hebt, kunnen wij je zeggen hoeveel suikerbonen (of eender welke andere vulling) je nodig hebt. Werk je alles af met lint, dan kunnen wij je ook zeggen hoeveel je hiervan nodig hebt.

 


Kan ik mijn enveloppen door jullie laten bedrukken?

Indien je geen zin hebt om de enveloppen zelf te schrijven, kunnen wij deze ook voor jou bedrukken. Jij levert ons een digitale lijst met de adressen aan (bijv een .XLS bestand), en wij drukken deze op de enveloppen.

 


Hoeveel kost doopsuiker?

Je kan volledig afgewerkt doopsuiker vinden vanaf €2,5 per stuk. Alles hangt natuurlijk af van het doosje, potje of zakje dat je kiest, de soort vulling die je gaat gebruiken (suikerbonen, snoep, gepofte rijst, ...) en de afwerking die je wenst. Kom gerust langs in de winkel, dan maken wij een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons

Logo Facebook

Logo Instagram