Foto Leen2
 

Een beetje informatie over mezelf

Nadat ik afgestudeerd was als interieurvormgeefster, ben ik aan de slag gegaan bij een architectenbureau. Dit was een boeiende job, maar ik kreeg niet de mogelijkheid om mij op creatief gebied ten volle uit te leven.

Zo ben ik op zoek gegaan naar een job waarin ik zelf meer mijn stempel kon drukken, en ben ik terecht gekomen in een schildersbedrijf. Daar gaf ik de klanten idee├źn om tot een mooi resultaat te komen en voerde ik dit ook zelf uit.

Op een dag kreeg ik te horen dat de vorige eigenares van Symphony op pensioen ging en er geen opvolging voorzien was. Ik voelde onmiddellijk dat dit voor mij de ideale job is, waarin ik me ten volle kan uitleven op creatief vlak.

Dit doe ik nu al sinds 2007 en het heeft me nog geen dag verveeld. Het geeft me een enorme voldoening om op zoek te gaan naar het mooiste ontwerp en het dan met de grootste zorg af te werken. Het is altijd leuk om een klein deel te mogen zijn van een grote gebeurtenis.

 

Maatregelen coronavirus

Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen werken wij voor het kiezen van doop-, communie- en trouwsuiker voorlopig enkel op afspraak. Wij vragen dan ook om met maximaal 2 personen naar jullie afspraak te komen. Je kan een afspraak maken door ons te bellen op 053 62 71 16 of 0473 26 51 60, een mailtje te sturen naar symphony@telenet.be, of door een berichtje te sturen via het formulier onderaan deze pagina.

Indien het niet lukt om tot in de winkel te komen, kunnen we je wel nog verder helpen via digitale weg. Via Whatsapp of andere middelen kunnen we je eventueel onze collecties tonen. Natuurlijk vind je al veel realisaties op deze websiteFacebook pagina en Instagram, maar wij staan je graag te woord met tekst en uitleg. Eventuele bestellingen kunnen zo volledig via digitale weg geplaatst worden.

De lopende bestellingen worden uiteraard met de grootste zorg afgewerkt. Deze kunnen echter nog steeds niet geleverd worden in het ziekenhuis, en dienen dus in de winkel afgehaald te worden. Dit wordt allemaal afgesproken bij het melden van de geboorte.

Voor de gewone verkoop kunnen jullie uiteraard wel steeds terecht tijdens de openingsuren. Wij vragen wel dat iedereen zich aan de opgelegde regels houdt, om alles veilig te laten verlopen.

Wij danken jullie voor jullie begrip

Leen & Inge.

Symphony

Kerkstraat 21

9550 Herzele

053/ 62 71 16

symphony@telenet.be

Door aanpassingswerken in de winkel zullen wij onze deuren sluiten van za 18/09 tem ma 11/10.

Lopende bestellingen worden uiteraard gewoon afgewerkt, breng ons dus zeker tijdig op de hoogte wanneer je bevallen bent.

Tijdens deze sluiting kan je ons wel, bij voorkeur via mail, contacteren om een afspraak vast te leggen. Deze zal dan uiteraard pas kunnen plaatsvinden vanaf 12/10.

 

Wij zijn geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9u30 tot 12u00 en van 14u00 tot 18u00

Op zaterdag van 10u00 tot 18u00

Op donderdag werken wij enkel op afspraak

Op maandag en feestdagen gesloten 

 

Contacteer ons

Logo Facebook

Logo Instagram