Doopsuiker

Het doopsuiker is het uithangbord van onze winkel. Alle mogelijke attributen die gebruikt worden bij het opmaken van het doopsuiker staan uitgestald in de winkel.

Allereerst hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan doosjes, potjes, zakjes, ..., die je kan opvullen met suikerbonen. Heb je toch liever iets anders dan de klassieke suikerboon? Ook allerhande snoep, smarties, ... en zelfs badparels en douchegel kunnen gebruikt worden.

Om een mooi geheel te bekomen trachten wij om elementen van het geboortekaartje te laten terugkomen in het doopsuiker of omgekeerd.

Momenteel werken wij voor het kiezen van doop-, communie- en trouwsuiker voorlopig enkel op afspraak. Wij vragen dan ook om met maximaal 2 personen naar jullie afspraak te komen. Je kan een afspraak maken door ons te bellen op 053 62 71 16 of 0473 26 51 60, een mailtje te sturen naar symphony@telenet.be, of door een berichtje te sturen via het formulier onderaan deze pagina.

Indien het niet lukt om tot in de winkel te komen, kunnen we je wel nog verder helpen via digitale weg. Via Whatsapp of andere middelen kunnen we je eventueel onze collecties tonen. Natuurlijk vind je al veel realisaties op deze websiteFacebook pagina en Instagram, maar wij staan je graag te woord met tekst en uitleg. Eventuele bestellingen kunnen zo volledig via digitale weg geplaatst worden.

Knop fotos2


Categorie Doopsuiker


Categorie Winkelervaring

Unieke winkelervaring!

In onze winkel staan er een 80-tal voorbeeldmanden van doopsuiker opgesteld, die je in alle rust en op je eigen tempo kan komen bekijken.  Zo krijg je al een goede indruk van wat er allemaal kan, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.  Je kan verschillende dingen gaan combineren, kleuren aanpassen of een andere afwerking kiezen, ....

Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, staan we je ook graag bij om tot het gewenste resultaat te komen.  Wij helpen je graag om het idee waarmee je al in je hoofd zit verder uit te werken, of zetten je op weg wanneer je nog geen inspiratie hebt.

Knop fotos2

Gratis levering in het ziekenhuis*

De dag van de geboorte is voor de mama en papa een enorm drukke en emotionele dag.  Daarom komen wij het doopsuiker samen met de eventueel bestelde geboortekaartjes leveren op de kamer in de ziekenhuizen van Aalst, Zottegem en Geraardsbergen.   Indien gewenst brengen wij ook het gekozen presentatiestuk mee waarop alles wordt gepresenteerd door ons.

Jullie mogen het doopsuiker en kaartjes verwachten binnen de 24 uur nadat jullie ons op de hoogte hebben gebracht van de geboorte.

Omwille van de coronacrisis kunnen wij momenteel geen leveringen meer doen naar het ziekenhuis, en dit zo lang de maatregelen van kracht zijn.

* Gratis levering vanaf een bestelling van € 300 aan doopsuiker.


Categorie levering


Categorie DHZ

Doopsuiker zelf maken

Wil je graag zelf de handen uit de mouwen steken, geen probleem. Alles is bij ons ook verkrijgbaar om zelf te maken. Wij maken voor jou een berekening hoeveel je van alles nodig hebt, zodanig dat je je geen zorgen moet maken dat je te veel of te weinig zou gekocht hebben. Je kan alles komen bekijken in onze winkel.

 

Communie- en trouwsuiker

Wie spreekt over doopsuiker denkt uiteraard aan een geboorte. Al het doopsuiker kan echter ook gebruikt worden als communie- of trouwsuiker. Doordat alles personaliseerbaar is, kan je het suiker perfect laten aansluiten bij de inkleding van je feest.

Knop fotos2

 

 


Contacteer ons

Logo Facebook

Logo Instagram